Sunday, December 22, 2013

Muie Scoala

asig si reasig si finante publice ANALIZA REZULTATELOR FIRMEI 3.1. Performanta financiara. Contul de dough si pierdere Daca bilantul exprima pozitia financiara, st bea patrimoniala la want well s-a ajuns la încheierea exercitiului, atunci contul de profit si pierdere exprima, în parte, cum s-a ajuns la respectiva stare patrimoniala finala. Acesta evidentiaza fluxurile de venituri si de cheltuieli de gestiune, performanta de la începutul (So) pâna la sfârsitul exercitiului (S1). S=Performanta exercitiului .AE =Capitaluri investite.CPR= Capitaluri proprii . DAT=Capitaluri împrumutate                     Corelatia dintre bilant si contul de rezultate În conformitate cu obiectul de activitate aprobat prin statut, firma are libertatea s? desfasoare operatiuni de productie, constructii, prestari servicii, operatiuni financiare pe piata de capital si pe cea monetara, precum si operatiuni de cesiune, de închiriere spatii de productie si/sau comercial e etc.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Drept urmare, veniturile si cheltuielile de gestiune sunt generate, în principal, de doua domenii de activitate curenta: Separarea elementelor bilantiere si ale contului de profit si pierdere pe principalele domenii de activitate curenta si extraordinara ACTIVITATEA FIRMEI|   Curenta(Ordinara)|   Non Curenta(Extraordinara)|                                                                                                                                           Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â!  Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â  CPP= cont de profit si pierderi IMO=active voice fixe CPR= Capitaluri proprii. DTL=Datorii pe termen lung .ACR = Active circul. DCR = Datorii curente catre furnizori  de exploatare (de baza), din fabri look ata si vânzarea de produse si furnizarea de servicii cautiousness se înscriu în activitatea curenta, ca parte integranta a obiectului sau de activitate, inclusiv din activitatile conexe în care aceasta se angajeaza si care sunt o continuare a primelor activitati mentionate, incidente ale acestora sau care rezulta din acestea:...If you expect to get a full essay, lay out it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.